Představujeme Vám penzion a vinařství pod Pálavou, v jihomoravských Pasohlávkách, na břehu moravského moře. U nás najdete prostor pro klidnou dovolenou s dětmi i bez nich v domě s velkou oplocenou zahradou, jako stvořenou pro klidnou relaxaci. Součástí penzionu je i vinárna našeho vinařství, kde můžete ochutnat i zakoupit naše vyhlášená vína.
Pasohlávky jsou příjemná vesnička ležící na jižní Moravě pod Pálavou. Najdete zde hospůdky, vinařství s možností ochutnávky místních vín, obchod otevřený každý den, dětské hřiště, venkovní posilovny a multifunkční hřiště hned vedle objektu. V blízkosti leží Aqualand Moravia a Autokemp Merkur poskytující koupání, vodní sporty, diskotéky i letní kino.
V blízkosti Pasohlávek najdete Lednicko-valtický areál, Mikulov, Pálavu se Sirotčím hrádkem a Děvičkami, Dolní Věstonice a Pavlov spojené s Věstonickou venuší a lovci mamutů nebo připomenutí přítomnosti římských vojsk Marca Aurelia. Doslova za humny leží Rakousko s mnoha hrady, cyklostezkami a Heuriger – možností ochutnat místní vína.